LABORATORIJA

Liepų odontologijos klinika yra orientuota į glaudų paciento, gydytojo odontologo ir dantų techniko bendradarbiavimą. Kad pasiektume pačių geriausių dantų protezavimo rezultatų ir išpildytume bei pranoktume pacientų lūkesčius, dirbame su inovatoriškiausiomis technologijomis bei medžiagomis.
Liepų odontologijos dantų technikų laboratorijoje dirba aukštos kvalifikacijos, kompetentingi, daugiametę patirtį turintys bei savo darbą mylintys specialistai. Laboratorijos bei klinikos vadovas Andrej Palec su savo žmona gydytoja odontologe Goda Palec subūrė žingeidžią, kūrybingą ir kruopščią dantų technikų komandą ir jie atlieka aukščiausios kokybės darbus. Laboratorijos specialistai nuolat semiasi žinių iš paskaitų, seminarų bei kursų, organizuojamų  Lietuvoje bei užsienyje.

Pagrindinis laboratorijos tikslas – sukurti estetiškas, funkcionalias, preciziškai tikslias restauracijas. Atkartoti gamtos sukurtą danties natūralumą – dantų formą, proporcijas, spalvą, anatomiją, funkciją ir estetiką – nėra lengva. Nepriekaištingai kokybei pasiekti pasitelkiamos ne tik anatomijos ir stomatologijos žinios, manualiniai dantų technikų gebėjimai, bet ir kūrybiškumas, naujausios technologijos, modernios darbo metodikos ir moksliniais tyrimais patikrintos inovatyvios medžiagos.

Liepų odontologijos klinikos stiprioji pusė – gydymo įstaigos ir dantų technikos laboratorijos duetas, įgalinantis teikti aukščiausios kokybės paslaugas už Jums prieinamą kainą.

Turite klausimų?

SUSISIEKITE SU MUMIS